Dygnet-runt-linser

För inte så länge sedan så lanserades en månadslins som går att använda dygnet runt. De kallas för dygnet-runt-linser just på grund av att det är en månadslins som ska gå att ha i dygnet runt i en månad. Du behöver alltså inte ta ut och rengöra dem under den period du använder denna typ av linser. Men precis som med andra månadslinser är det inte alla som kan ha dem i en hel månad utan måste byta tidigare. Då kan det vara bra att använda glasögon några dagar emellan innan man sätter i dem nya så att ögonen får vila lite.

Dygnet-runt-linser kan vara något dyrare än vanliga månadslinser men det är väldigt mycket mer bekvämt eftersom du slipper all skötsel. Dessutom behöver du knappt ens tänka på att du har linser på dig.

Beställ på nätet

Månadslinser är alltså oftast det mest prisvärda alternativet för dig som har synfel men inte vill använda glasögon. Priserna kan dock variera mycket beroende på vilket märke du köper, tillverkare och vilken typ av synfel du har. Om du vill ha billigast möjliga pris så rekommenderar vi starkt att du köper dina linser via nätet. Det finns flera bra webbshoppar som säljer linser av de vanligaste märkena till väldigt förmånliga priser.